izpis_h1_title_alt

Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignon : doktorska disertacija
ID Jenko, Mojca (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čuš, Franc (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,40 MB)
MD5: E0734754F18524C6F66E20F03545B340
PID: 20.500.12556/rul/2b220d1d-e2c1-43f1-9ef8-07b7217f5429

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Jenko]
Leto izida:2013
Št. strani:XVI f., 166, [15] str.
PID:20.500.12556/RUL-72545 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.4:663.221:582.282.23:543.61
COBISS.SI-ID:4298360 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:2107
Število prenosov:534
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of yeasts on the contents of glutathione and aromatic compounds in sauvignon wines : doctoral dissertation
Ključne besede:wine, sauvignon, alcoholic fermentation, starter cultures, yeasts, fermentation kinetics, chemical composition, glutathione, hidroxycinnamic acids, aromatic compounds, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj