Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignon : doktorska disertacija
ID
Jenko, Mojca
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čuš, Franc
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,40 MB)
MD5: E0734754F18524C6F66E20F03545B340
PID:
20.500.12556/rul/2b220d1d-e2c1-43f1-9ef8-07b7217f5429
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
sauvignon
,
alkoholna fermentacija
,
starterske kulture
,
kvasovke
,
fermentacijska kinetika
,
kemijska sestava
,
glutation
,
hidroksicimetne kisline
,
aromatične spojine
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Doktorsko delo/naloga
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Jenko]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XVI f., 166, [15] str.
PID:
20.500.12556/RUL-72545
UDK:
663.252.4:663.221:582.282.23:543.61
COBISS.SI-ID:
4298360
Datum objave v RUL:
29.09.2015
Število ogledov:
2558
Število prenosov:
574
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of yeasts on the contents of glutathione and aromatic compounds in sauvignon wines : doctoral dissertation
Ključne besede:
wine
,
sauvignon
,
alcoholic fermentation
,
starter cultures
,
yeasts
,
fermentation kinetics
,
chemical composition
,
glutathione
,
hidroxycinnamic acids
,
aromatic compounds
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj