izpis_h1_title_alt

Beer-like gluten-free beverages fermented from buckwheat and quinoa : doctoral dissertation
Deželak, Matjaž (Avtor), Košir, Iztok Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Raspor, Peter (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-MDKWUDPS Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:celiac disease, gluten, gluten-free beverages, beer-like beverages, barley, buckwheat, quinoa, Saccharomyces pastorianus TUM 34/70, Saccharomyces cerevisiae TUM 177, Saccharomycodes ludwigii TUM SL17, sensory analysis, aroma compounds, karyotypes, protein profile, successive fermentation, amino acids, fermentable sugars, metal cations, brewing attributes, fatty acids, aldehydes, ketones, method validation
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga (mb31)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[M. Deželak]
Št. strani:XVI f., 195 str.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.4:664.236:633.1:543(043.3)=111
COBISS.SI-ID:820343 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:470
Število prenosov:221
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Brezglutenske pivu podobne pijače fermentirane iz ajde in kvinoje
Ključne besede:celiakija, gluten, brezglutenske pijače, pivu podobne pijače, ječmen, ajda, kvinoja, Saccharomyces pastorianus TUM 34/70, Saccharomyces cerevisiae TUM 177, Saccharomycodes ludwigii TUM SL17, senzorične analize, aromatične spojine, kariotipi, proteinski profil, zaporedna fermentacija, aminokisline, fermentabilni sladkorji, kovinski kationi, pivovarski atributi, maščobne kisline, aldehidi, ketoni, validacija metode, disertacije

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj