Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | celiac disease, gluten, gluten-free beverages, beer-like beverages, barley, buckwheat, quinoa, Saccharomyces pastorianus TUM 34/70, Saccharomyces cerevisiae TUM 177, Saccharomycodes ludwigii TUM SL17, sensory analysis, aroma compounds, karyotypes, protein profile, successive fermentation, amino acids, fermentable sugars, metal cations, brewing attributes, fatty acids, aldehydes, ketones, method validation |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [M. Deželak] |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Št. strani: | XVI f., 195 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-72535 |
---|
UDK: | 663.4:664.236:633.1:543(043.3)=111 |
---|
COBISS.SI-ID: | 820343 |
---|
Datum objave v RUL: | 29.09.2015 |
---|
Število ogledov: | 2048 |
---|
Število prenosov: | 515 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|