izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte in načina pridelave na vsebnost polifenolov, višjih maščobnih kislin in skupni antioksidacijski potencial siljenega radiča (Cichorium intybus L.) : doktorska disertacija (s področja prehrane)
Sinkovič, Lovro (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Žnidarčič, Dragan (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-U22QCYJR Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:radič, Cichorium intybus L., siljenje radiča, hidroponika, gnojenje, organska gnojila, mineralna gnojila, kemijska sestava, fenolne spojine, antioksidacijski potencial, minerali, maščobne kisline, hidroksicimetne kisline, cikorna kislina, klorogenska kislina, HPLC, X-ray, DPPH, FC reagent
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga (mb31)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[L. Sinkovič]
Št. strani:X, 84 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:635.54:631.5:641.1:543.61
COBISS.SI-ID:4487288 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:441
Število prenosov:190
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of variety and agrotechnical conditions on phenolic composition, fatty acid content and antioxidative potential of chicon (Cichorium intybus L.)
Ključne besede:chicory, Cichorium intybus L., chicory forcing, hydroponics, fertilization, organic fertilizers, synthetic fertilizers, chemical composition, phenolic composition, antioxidative potential, minerals, fatty acids, hydroxycinnamic acids, cichoric acid, chlorogenic acid, HPLC, X-ray, DPPH, FC reagent

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj