izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte in načina pridelave na vsebnost polifenolov, višjih maščobnih kislin in skupni antioksidacijski potencial siljenega radiča (Cichorium intybus L.) : doktorska disertacija (s področja prehrane)
ID Sinkovič, Lovro (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Žnidarčič, Dragan (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (574,00 KB)
MD5: B76387532B6D020C4A171B67BB2D6F87
PID: 20.500.12556/rul/44ea37df-98be-4140-b85b-dcce56c0ee57

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:radič, Cichorium intybus L., siljenje radiča, hidroponika, gnojenje, organska gnojila, mineralna gnojila, kemijska sestava, fenolne spojine, antioksidacijski potencial, minerali, maščobne kisline, hidroksicimetne kisline, cikorna kislina, klorogenska kislina, HPLC, X-ray, DPPH, FC reagent
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Sinkovič]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 84 f.
PID:20.500.12556/RUL-72515 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.54:631.5:641.1:543.61
COBISS.SI-ID:4487288 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:1491
Število prenosov:373
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of variety and agrotechnical conditions on phenolic composition, fatty acid content and antioxidative potential of chicon (Cichorium intybus L.) : doctoral dissertation
Ključne besede:chicory, Cichorium intybus L., chicory forcing, hydroponics, fertilization, organic fertilizers, synthetic fertilizers, chemical composition, phenolic composition, antioxidative potential, minerals, fatty acids, hydroxycinnamic acids, cichoric acid, chlorogenic acid, HPLC, X-ray, DPPH, FC reagent

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj