izpis_h1_title_alt

Vpliv saharoze in pektina v medijih različnih pH vrednosti na sproščanje paracetamola iz tablet s prirejenim sproščanjem : [enoviti magistrski študij farmacija]
Hribernik, Nataša (Avtor), Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2014/Hribernik_Natasa_mag_nal_2014.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pektin, saharoza, geliranje, hidroksipropilmetil celuloza, sproščanje, paracetamol, pH
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2014
Založnik:[N. Hribernik]
Št. strani:64 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:547.458.2+615.453(043.3)
COBISS.SI-ID:3781233 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:504
Število prenosov:103
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:The influence of sucrose and pectin in media with various pH values on the release of paracetamol from modified-release tablets

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj