Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv saharoze in pektina v medijih različnih pH vrednosti na sproščanje paracetamola iz tablet s prirejenim sproščanjem : [enoviti magistrski študij farmacija]
ID
Hribernik, Nataša
(
Avtor
),
ID
Bogataj, Marija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2014/Hribernik_Natasa_mag_nal_2014.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pektin
,
saharoza
,
geliranje
,
hidroksipropilmetil celuloza
,
sproščanje
,
paracetamol
,
pH
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Hribernik]
Leto izida:
2014
Št. strani:
64 f.
PID:
20.500.12556/RUL-71610
UDK:
547.458.2+615.453(043.3)
COBISS.SI-ID:
3781233
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2223
Število prenosov:
210
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
The influence of sucrose and pectin in media with various pH values on the release of paracetamol from modified-release tablets
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj