izpis_h1_title_alt

Vpliv saharoze in pektina v medijih različnih pH vrednosti na sproščanje paracetamola iz tablet s prirejenim sproščanjem : [enoviti magistrski študij farmacija]
ID Hribernik, Nataša (Avtor), ID Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2014/Hribernik_Natasa_mag_nal_2014.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pektin, saharoza, geliranje, hidroksipropilmetil celuloza, sproščanje, paracetamol, pH
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Hribernik]
Leto izida:2014
Št. strani:64 f.
PID:20.500.12556/RUL-71610 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:547.458.2+615.453(043.3)
COBISS.SI-ID:3781233 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1818
Število prenosov:195
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:The influence of sucrose and pectin in media with various pH values on the release of paracetamol from modified-release tablets

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj