Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dolžine maščobnokislinske verige na aciliranem cistatinu na njegovo prehajanje v celico : diplomska naloga
ID
Petelinšek, Bernarda
(
Avtor
),
ID
Kreft, Samo
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kočevar Glavač, Nina
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2008/Petelinsek_Bernarda_dipl_nal_2008.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
proteini
,
aciliranje proteinov
,
proteinaze
,
cistatini
,
kapilarna elektroforeza
,
metode
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Petelinšek]
Leto izida:
2008
Št. strani:
55 f.
PID:
20.500.12556/RUL-70841
UDK:
547
COBISS.SI-ID:
2260593
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1319
Število prenosov:
279
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Influence of the fatty acyl chain length on acylated cystatin on its internalization into the cell
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj