izpis_h1_title_alt

Vpliv dolžine maščobnokislinske verige na aciliranem cistatinu na njegovo prehajanje v celico : diplomska naloga
ID Petelinšek, Bernarda (Avtor), ID Kreft, Samo (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kočevar Glavač, Nina (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2008/Petelinsek_Bernarda_dipl_nal_2008.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:proteini, aciliranje proteinov, proteinaze, cistatini, kapilarna elektroforeza, metode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Petelinšek]
Leto izida:2008
Št. strani:55 f.
PID:20.500.12556/RUL-70841 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:547
COBISS.SI-ID:2260593 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1332
Število prenosov:279
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Influence of the fatty acyl chain length on acylated cystatin on its internalization into the cell

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj