Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Degradation of PCBs in a frankfurter-type meat emulsion : effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments
ID
Lušnic Polak, Mateja
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Avtor
),
ID
Absec, Anton
(
Avtor
),
ID
Kirinčič, Stanislava
(
Avtor
),
ID
Kozolc, Brigita
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0278691512003857
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
meso
,
mesni izdelki
,
mesne emulzije
,
poliklorirani bifenili
,
PCB
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 2643-2647
Številčenje:
Vol. 50
PID:
20.500.12556/RUL-37062
UDK:
637.5:615.9
ISSN pri članku:
0278-6915
DOI:
10.1016/j.fct.2012.05.042
COBISS.SI-ID:
4096888
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2170
Število prenosov:
275
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food and chemical toxicology
Skrajšan naslov:
Food chem. toxicol.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0278-6915
COBISS.SI-ID:
1218325
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj