izpis_h1_title_alt

Degradation of PCBs in a frankfurter-type meat emulsion : effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments
ID Lušnic Polak, Mateja (Avtor), ID Polak, Tomaž (Avtor), ID Demšar, Lea (Avtor), ID Absec, Anton (Avtor), ID Kirinčič, Stanislava (Avtor), ID Kozolc, Brigita (Avtor), ID Žlender, Božidar (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0278691512003857 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:meso, mesni izdelki, mesne emulzije, poliklorirani bifenili, PCB
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 2643-2647
Številčenje:Vol. 50
PID:20.500.12556/RUL-37062 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5:615.9
ISSN pri članku:0278-6915
DOI:10.1016/j.fct.2012.05.042 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4096888 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2182
Število prenosov:275
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food and chemical toxicology
Skrajšan naslov:Food chem. toxicol.
Založnik:Elsevier
ISSN:0278-6915
COBISS.SI-ID:1218325 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj