izpis_h1_title_alt

Effect of drying of figs (Ficus carica L.) on the content of sugars, organic acids and phenolic compounds
Slatnar, Ana (Avtor), Klančar, Urška (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf202707y Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:smokva, figa, sušenje, sladkorji, organske kisline, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. 11696-11702
Številčenje:Vol. 59, No. 21
UDK:634
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf202707y Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6834297 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1070
Število prenosov:205
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:drying, figs, organic acids, sugars, phenolics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj