izpis_h1_title_alt

Effect of drying of figs (Ficus carica L.) on the content of sugars, organic acids and phenolic compounds
ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Klančar, Urška (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf202707y Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:smokva, figa, sušenje, sladkorji, organske kisline, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 11696-11702
Številčenje:Vol. 59, No. 21
PID:20.500.12556/RUL-36338 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf202707y Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6834297 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2325
Število prenosov:255
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:drying, figs, organic acids, sugars, phenolics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj