Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Effect of drying of figs (Ficus carica L.) on the content of sugars, organic acids and phenolic compounds
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Klančar, Urška
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1021/jf202707y
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
smokva
,
figa
,
sušenje
,
sladkorji
,
organske kisline
,
fenoli
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 11696-11702
Številčenje:
Vol. 59, No. 21
PID:
20.500.12556/RUL-36338
UDK:
634
ISSN pri članku:
0021-8561
DOI:
10.1021/jf202707y
COBISS.SI-ID:
6834297
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
3058
Število prenosov:
265
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:
J. agric. food chem.
Založnik:
American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:
0021-8561
COBISS.SI-ID:
6323975
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
drying
,
figs
,
organic acids
,
sugars
,
phenolics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj