izpis_h1_title_alt

HPLC-MS identification of phenols in hazelnut (Corylus avellana L.) kernels
Jakopič, Jerneja (Avtor), Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), Slatnar, Ana (Avtor), Solar, Anita (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.06.011 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:hazelnuts, kernels, HPLC-MS, phenolic compounds, flavanols, antioxidant activity, phenols, analythical methods
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. 1100-1106
Številčenje:Vol. 124, Issue 3
UDK:634.54:547.972
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2010.06.011 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6373753 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:615
Število prenosov:197
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Applied Science Publishers
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:leska, lešnik, jedrca, fenoli, fenolne spojine, antioksidanti, flavanoli, analitične metode

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj