izpis_h1_title_alt

Antioxidants in spring leaves of Oxalis acetosella L.
ID Šircelj, Helena (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Batič, Franc (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.04.042 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, oxalis acetosella, užitne divje rastline, listi, tokoferoli, fenolne spojine, flavonoidi, rutin, antioksidativne lastnosti, edible wild plants, ascorbic acids, carotenoids, tocopherols, phenolic acids, flavonoids, antioxidants, antioxidant capacity, rutin
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 351-357
Številčenje:Vol. 123, Iss. 2
PID:20.500.12556/RUL-36289 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581.1
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2010.04.042 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6283897 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2014
Število prenosov:406
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj