Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | antioksidanti, oxalis acetosella, užitne divje rastline, listi, tokoferoli, fenolne spojine, flavonoidi, rutin, antioksidativne lastnosti, edible wild plants, ascorbic acids, carotenoids, tocopherols, phenolic acids, flavonoids, antioxidants, antioxidant capacity, rutin |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Leto izida: | 2010 |
---|
Št. strani: | Str. 351-357 |
---|
Številčenje: | Vol. 123, Iss. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-36289 |
---|
UDK: | 581.1 |
---|
ISSN pri članku: | 0308-8146 |
---|
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2010.04.042 |
---|
COBISS.SI-ID: | 6283897 |
---|
Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 2016 |
---|
Število prenosov: | 406 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|