izpis_h1_title_alt

Quality changes during ripening of plums (Prunus domestica L.)
ID Usenik, Valentina (Avtor), ID Kastelec, Damijana (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.057 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sliva, Prunus domestica, zorenje, sladkorji, fenolne spojine, fenoli, antociani
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Št. strani:Str. 830-836
Številčenje:Vol. 111
PID:20.500.12556/RUL-36219 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.22
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2008.04.057 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:5500793 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2367
Število prenosov:313
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj