Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Quality changes during ripening of plums (Prunus domestica L.)
ID
Usenik, Valentina
(
Avtor
),
ID
Kastelec, Damijana
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.057
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
sliva
,
Prunus domestica
,
zorenje
,
sladkorji
,
fenolne spojine
,
fenoli
,
antociani
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2008
Št. strani:
Str. 830-836
Številčenje:
Vol. 111
PID:
20.500.12556/RUL-36219
UDK:
634.22
ISSN pri članku:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2008.04.057
COBISS.SI-ID:
5500793
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2374
Število prenosov:
313
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food chemistry
Skrajšan naslov:
Food chem.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj