Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kakovostni parametri vina malvazija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Valenti, Sandra
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(4,86 MB)
MD5: BA5E2616B31A76DCE98BBC32C15D9767
PID:
20.500.12556/rul/473fc6fc-c28a-4571-a465-84d15bf73ea8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mošt
,
mlado vino
,
malvazija
,
alkoholna fermentacija
,
kakovostni parametri
,
selekcionirane kvasovke
,
starterske kulture
,
vinske kvasovke
,
Saccharomyces cerevisiae
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
mikrobiološka analiza
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Valenti]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XIII, 71 f., [8] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1402
UDK:
663.252.4:663.221:579.67:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
4013688
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3536
Število prenosov:
390
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality parameters of Malvasia wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
must
,
young wines
,
Malvasia
,
alcoholic fermentation
,
quality parameters
,
selected yeasts
,
starter cultures
,
wine yeasts
,
Saccharomyces cerevisiae
,
physico-chemical properties
,
microbiological analysis
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj