izpis_h1_title_alt

Kakovostni parametri vina malvazija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Valenti, Sandra (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,86 MB)
MD5: BA5E2616B31A76DCE98BBC32C15D9767
PID: 20.500.12556/rul/473fc6fc-c28a-4571-a465-84d15bf73ea8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mošt, mlado vino, malvazija, alkoholna fermentacija, kakovostni parametri, selekcionirane kvasovke, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, fizikalno-kemijske lastnosti, mikrobiološka analiza, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Valenti]
Leto izida:2011
Št. strani:XIII, 71 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1402 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.4:663.221:579.67:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4013688 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3645
Število prenosov:392
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality parameters of Malvasia wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:must, young wines, Malvasia, alcoholic fermentation, quality parameters, selected yeasts, starter cultures, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, physico-chemical properties, microbiological analysis, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj