izpis_h1_title_alt

Dinamika procesov zorenja v različnih mišicah goved
Lebarič, Milko (Avtor), Polak, Tomaž (Avtor), Žlender, Božidar (Avtor), Demšar, Lea (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/98-2011/PDF/98-2011-2-149-158.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, goveje meso, zorenje, neproteinski dušik, tekstura, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. 149-158
Številčenje:Letn. 98, št. 2
UDK:637.5
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4011640 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:831
Število prenosov:155
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj