izpis_h1_title_alt

Dinamika procesov zorenja v različnih mišicah goved
ID Lebarič, Milko (Avtor), ID Polak, Tomaž (Avtor), ID Žlender, Božidar (Avtor), ID Demšar, Lea (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/98-2011/PDF/98-2011-2-149-158.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, goveje meso, zorenje, neproteinski dušik, tekstura, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 149-158
Številčenje:Letn. 98, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-1396 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4011640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3380
Število prenosov:295
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj