izpis_h1_title_alt

Vrednotenje hranilnih vrednosti toplih malic iz dveh obratov družbene prehrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Lovrenčič, Katja (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (555,69 KB)
MD5: 4C7446E35E0623F408018A45BDECD9B6
PID: 20.500.12556/rul/677b71f0-3ea6-4152-88f4-97d4e24c9953

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana delavcev, družbena prehrana, populacijske skupine, tople malice, vnos hranil, hranilna vrednost, energijska vrednost, kemijska sestava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Lovrenčič]
Leto izida:2011
Št. strani:XIII, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-1371 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2-057.1+641.1:543.06
COBISS.SI-ID:3919224 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1709
Število prenosov:322
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The assessment of nutritional value of warm meals from two public canteens : graduation thesis, university studies
Ključne besede:nutrition, population groups, workers, community nutrition, public canteens, warm meals, nutrients intake, nutritional values, energy values, chemical composition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj