Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vrednotenje hranilnih vrednosti toplih malic iz dveh obratov družbene prehrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Lovrenčič, Katja
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(555,69 KB)
MD5: 4C7446E35E0623F408018A45BDECD9B6
PID:
20.500.12556/rul/677b71f0-3ea6-4152-88f4-97d4e24c9953
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana delavcev
,
družbena prehrana
,
populacijske skupine
,
tople malice
,
vnos hranil
,
hranilna vrednost
,
energijska vrednost
,
kemijska sestava
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Lovrenčič]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XIII, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1371
UDK:
613.2-057.1+641.1:543.06
COBISS.SI-ID:
3919224
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2005
Število prenosov:
344
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The assessment of nutritional value of warm meals from two public canteens : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
nutrition
,
population groups
,
workers
,
community nutrition
,
public canteens
,
warm meals
,
nutrients intake
,
nutritional values
,
energy values
,
chemical composition
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj