izpis_h1_title_alt

Vrednotenje hranilnih vrednosti toplih malic iz dveh obratov družbene prehrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
Lovrenčič, Katja (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (555,69 KB)
MD5: 4C7446E35E0623F408018A45BDECD9B6
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana delavcev, družbena prehrana, populacijske skupine, tople malice, vnos hranil, hranilna vrednost, energijska vrednost, kemijska sestava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[K. Lovrenčič]
Št. strani:XIII, 67 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:613.2-057.1+641.1:543.06
COBISS.SI-ID:3919224 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1122
Število prenosov:286
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The assessment of nutritional value of warm meals from two public canteens : graduation thesis, university studies
Ključne besede:nutrition, population groups, workers, community nutrition, public canteens, warm meals, nutrients intake, nutritional values, energy values, chemical composition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj