izpis_h1_title_alt

Kontaminacija živil z bakterijami vrste Staphylococcus aureus : diplomsko delo, univerzitetni študij
Matić, Ana Anita (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Smole Možina, Sonja (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_matic_ana_anita.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, kontaminacija živil, patogeni mikroorganizmi, Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus aureus, izolacija bakterij, identifikacija bakterij, enterotoksini
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[A. A. Matić]
Št. strani:VIII, 54 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.67.08+579.24:614.31
COBISS.SI-ID:3859320 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:834
Število prenosov:225
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:foods, food contamination, pathogens, Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus aureus, isolation of bacteria, identification of bacteria, enterotoxins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj