izpis_h1_title_alt

Kontaminacija živil z bakterijami vrste Staphylococcus aureus : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Matić, Ana Anita (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Smole Možina, Sonja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (412,01 KB)
MD5: ECDD097AA95B44FC7F745DE6665D6B30
PID: 20.500.12556/rul/3a8a57f9-3593-4dbd-9a96-db3d15b3ccb9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, kontaminacija živil, patogeni mikroorganizmi, Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus aureus, izolacija bakterij, identifikacija bakterij, enterotoksini
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. A. Matić]
Leto izida:2010
Št. strani:VIII, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-1357 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67.08+579.24:614.31
COBISS.SI-ID:3859320 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1935
Število prenosov:343
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Food contamination with bacteria Staphylococcus aureus : graduation thesis, university studies
Ključne besede:foods, food contamination, pathogens, Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus aureus, isolation of bacteria, identification of bacteria, enterotoxins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj