izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje izvlečkov listja in grozdnih kožic vinske trte (Vitis vinifera L.) na patogene bakterije živil : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Keser, Bojana (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Raspor, Peter (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (913,13 KB)
MD5: B97AC1E2F2C6AA36D909D533BACF414C
PID: 20.500.12556/rul/593093d1-ee90-4ac7-9a85-64e10df1fbe5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protimikrobne snovi, rastlinski izvlečki, fenolne spojine, izvlečki listja vinske trte, izvlečki grozdnih kožic, vinska trta, Vitis vinifera L., patogene bakterije, Bacillus cereus, Escherichia coli, Salmonella infantis, Staphylococcus aureus, minimalna inhibitorna koncentracija, MIC
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Keser]
Leto izida:2010
Št. strani:XII, 63 f.
PID:20.500.12556/RUL-1356 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.22+579.24:547.56
COBISS.SI-ID:3859064 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2378
Število prenosov:413
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of extracts from leaves and grape skins of grapevine varieties (Vitis vinifera L.) against food-borne pathogens : graduation thesis, university studies
Ključne besede:antimicrobials, plant extracts, phenolics, extracts of grape leaves, extracts of grape skins, grapevine, Vitis vinifera L., pathogenes, Bacillus cereus, Escherichia coli, Salmonella infantis, Staphylococcus aureus, minimum inhibitory concentration, MIC

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj