izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje izvlečkov listja in grozdnih kožic vinske trte (Vitis vinifera L.) na patogene bakterije živil : diplomsko delo, univerzitetni študij
Keser, Bojana (Avtor), Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Raspor, Peter (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_keser_bojana.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protimikrobne snovi, rastlinski izvlečki, fenolne spojine, izvlečki listja vinske trte, izvlečki grozdnih kožic, vinska trta, Vitis vinifera L., patogene bakterije, Bacillus cereus, Escherichia coli, Salmonella infantis, Staphylococcus aureus, minimalna inhibitorna koncentracija, MIC
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[B. Keser]
Št. strani:XII, 63 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.22+579.24:547.56
COBISS.SI-ID:3859064 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:775
Število prenosov:191
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antimicrobials, plant extracts, phenolics, extracts of grape leaves, extracts of grape skins, grapevine, Vitis vinifera L., pathogenes, Bacillus cereus, Escherichia coli, Salmonella infantis, Staphylococcus aureus, minimum inhibitory concentration, MIC

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj