izpis_h1_title_alt

Kvantitativna določitev aminokislin v medu z metodo HPLC : diplomsko delo, univerzitetni študij
Tominec, Maša (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (778,80 KB)
MD5: D8F13C6D8E0D825F54365F4865932FF6
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, vrste medu, pristen med, potvorjen med, aminokisline, skupne beljakovine, HPLC, validacija HPLC metode, potvorbe medu
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[M. Tominec]
Št. strani:IX, 68 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.162+638.165.8:543:547.466:547.96
COBISS.SI-ID:3846008 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1203
Število prenosov:323
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quantitative determination of amino acids in honey by HPLC : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, authentic honey, adulterated honey, amino acids, total proteins, HPLC, validation of HPLC method, authenticity of honey

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj