Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kvantitativna določitev aminokislin v medu z metodo HPLC : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Tominec, Maša
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(778,80 KB)
MD5: D8F13C6D8E0D825F54365F4865932FF6
PID:
20.500.12556/rul/1eaffff1-af74-46ab-b6e3-57d969b35b34
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
vrste medu
,
pristen med
,
potvorjen med
,
aminokisline
,
skupne beljakovine
,
HPLC
,
validacija HPLC metode
,
potvorbe medu
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Tominec]
Leto izida:
2010
Št. strani:
IX, 68 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1353
UDK:
638.162+638.165.8:543:547.466:547.96
COBISS.SI-ID:
3846008
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2082
Število prenosov:
388
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quantitative determination of amino acids in honey by HPLC : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
authentic honey
,
adulterated honey
,
amino acids
,
total proteins
,
HPLC
,
validation of HPLC method
,
authenticity of honey
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj