izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka vitamina E v krmo piščancev na vsebnost oksidov holesterola po skladiščenju in toplotni obdelavi mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
Brejc, Anže (Avtor), Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Polak, Tomaž (Komentor), Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_brejc_anze.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutninsko meso, vitamin E, krma obogatena z vitaminom E, postopki obdelave mesa, holesterol, oksidi holesterola, analizne metode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[A. Brejc]
Št. strani:X, 47 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.54+636.087.3:577.161.3:543.635.3
COBISS.SI-ID:3811448 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:529
Število prenosov:156
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:poultry meat, vitamin E, feed supplemented with vitamin E, meat processing, cholesterol, cholesterol oxides, analytical methods

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj