Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka vitamina E v krmo piščancev na vsebnost oksidov holesterola po skladiščenju in toplotni obdelavi mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Brejc, Anže
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(359,18 KB)
MD5: ABF4057FA928EA7E797E190BF776CA83
PID:
20.500.12556/rul/0f804b1b-c461-47b2-9cf3-713a7fef5a2d
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutninsko meso
,
vitamin E
,
krma obogatena z vitaminom E
,
postopki obdelave mesa
,
holesterol
,
oksidi holesterola
,
analizne metode
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Brejc]
Leto izida:
2010
Št. strani:
X, 47 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1349
UDK:
637.54+636.087.3:577.161.3:543.635.3
COBISS.SI-ID:
3811448
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1759
Število prenosov:
346
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of added vitamin E in chicken feed on content of cholesterol oxides in meat after storing and thermal treatment : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
poultry meat
,
vitamin E
,
feed supplemented with vitamin E
,
meat processing
,
cholesterol
,
cholesterol oxides
,
analytical methods
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj