izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka vitamina E v krmo piščancev na vsebnost oksidov holesterola po skladiščenju in toplotni obdelavi mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Brejc, Anže (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (359,18 KB)
MD5: ABF4057FA928EA7E797E190BF776CA83
PID: 20.500.12556/rul/0f804b1b-c461-47b2-9cf3-713a7fef5a2d

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutninsko meso, vitamin E, krma obogatena z vitaminom E, postopki obdelave mesa, holesterol, oksidi holesterola, analizne metode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Brejc]
Leto izida:2010
Št. strani:X, 47 f.
PID:20.500.12556/RUL-1349 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.54+636.087.3:577.161.3:543.635.3
COBISS.SI-ID:3811448 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1522
Število prenosov:325
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of added vitamin E in chicken feed on content of cholesterol oxides in meat after storing and thermal treatment : graduation thesis, university studies
Ključne besede:poultry meat, vitamin E, feed supplemented with vitamin E, meat processing, cholesterol, cholesterol oxides, analytical methods

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj