izpis_h1_title_alt

Vpliv zorenja na vsebnost antioksidantov v plodovih šipka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Potočnik, Sandra (Avtor), ID Pogačnik da Silva, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,04 MB)
MD5: EFC8677D6AC3FEA01C3B9EC28356DACC
PID: 20.500.12556/rul/d290761a-8f2b-474f-89ea-5d0a3a1a4c50

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:antioksidativna aktivnost, fenolne spojine, polarnost topil, stopnja zrelosti, vitamin C, kvercetin, kamferol, naringenin, luteolin, krizin, apigenin, galangin, pinocembrin, elaginska kislina, šipek, Rosa canina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Potočnik]
Leto izida:2009
Št. strani:XI, 68 f.
PID:20.500.12556/RUL-1310 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.88:577.164.2:547.56
COBISS.SI-ID:3666040 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1719
Število prenosov:374
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The impact of ripening on antioxidative activity in dog-rose berries : graduation thesis, university studies
Ključne besede:antioxidative activity, phenols, polar of dissolovers, stage of ripening, vitamin C, quercetin, kampherol, naringenin, luteolin, chrysin, apigenin, galangin, pinocembrin, ellagic acid, dog rose, Rosa canina

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj