Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zorenja na vsebnost antioksidantov v plodovih šipka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Potočnik, Sandra
(
Avtor
),
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,04 MB)
MD5: EFC8677D6AC3FEA01C3B9EC28356DACC
PID:
20.500.12556/rul/d290761a-8f2b-474f-89ea-5d0a3a1a4c50
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
antioksidativna aktivnost
,
fenolne spojine
,
polarnost topil
,
stopnja zrelosti
,
vitamin C
,
kvercetin
,
kamferol
,
naringenin
,
luteolin
,
krizin
,
apigenin
,
galangin
,
pinocembrin
,
elaginska kislina
,
šipek
,
Rosa canina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Potočnik]
Leto izida:
2009
Št. strani:
XI, 68 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1310
UDK:
633.88:577.164.2:547.56
COBISS.SI-ID:
3666040
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1964
Število prenosov:
397
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The impact of ripening on antioxidative activity in dog-rose berries : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
antioxidative activity
,
phenols
,
polar of dissolovers
,
stage of ripening
,
vitamin C
,
quercetin
,
kampherol
,
naringenin
,
luteolin
,
chrysin
,
apigenin
,
galangin
,
pinocembrin
,
ellagic acid
,
dog rose
,
Rosa canina
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj