Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | gotove jedi, polidisperzni sistemi, omake, škrob, zgoščevalci omak, krompirjev škrob, rižev škrob, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, zgoščevanje omak, skladiščenje omak, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo (m5) |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2008 |
---|
Založnik: | [T. Blaznik] |
---|
Št. strani: | X, 70 f. |
---|
Kraj: | Ljubljana |
---|
UDK: | 641.887:641.51:664.22/.25 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3464056  |
---|
Število ogledov: | 736 |
---|
Število prenosov: | 190 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |
|
---|