izpis_h1_title_alt

Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedeh : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Blaznik, Tjaša (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,67 MB)
MD5: EB9C2EE63D0E07F9EC1406F2BAEB82F7
PID: 20.500.12556/rul/ae1b6d84-66ad-473d-ad0b-d07181a2eda2

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, polidisperzni sistemi, omake, škrob, zgoščevalci omak, krompirjev škrob, rižev škrob, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, zgoščevanje omak, skladiščenje omak, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Blaznik]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 70 f.
PID:20.500.12556/RUL-1253 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.887:641.51:664.22/.25
COBISS.SI-ID:3464056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:5781
Število prenosov:425
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of thickeners on rheological properties of sauces in pasteurized chilled ready-to-eat meals : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ready-to-eat meals, polydispersed systems, sauces, starch, sauce thickeners, potato starch, rice starch, corn starch, modified corn starch, sauce thickening, storage, sensory properties, rheological properties, viscosity, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj