Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedeh : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Blaznik, Tjaša
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,67 MB)
MD5: EB9C2EE63D0E07F9EC1406F2BAEB82F7
PID:
20.500.12556/rul/ae1b6d84-66ad-473d-ad0b-d07181a2eda2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gotove jedi
,
polidisperzni sistemi
,
omake
,
škrob
,
zgoščevalci omak
,
krompirjev škrob
,
rižev škrob
,
koruzni škrob
,
modificirani koruzni škrob
,
zgoščevanje omak
,
skladiščenje omak
,
senzorične lastnosti
,
reološke lastnosti
,
viskoznost
,
tekstura
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Blaznik]
Leto izida:
2008
Št. strani:
X, 70 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1253
UDK:
641.887:641.51:664.22/.25
COBISS.SI-ID:
3464056
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
5776
Število prenosov:
425
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of thickeners on rheological properties of sauces in pasteurized chilled ready-to-eat meals : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ready-to-eat meals
,
polydispersed systems
,
sauces
,
starch
,
sauce thickeners
,
potato starch
,
rice starch
,
corn starch
,
modified corn starch
,
sauce thickening
,
storage
,
sensory properties
,
rheological properties
,
viscosity
,
texture
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj