izpis_h1_title_alt

Vpliv škropljenja in dodatkov hranilnih snovi na potek alkoholne fermentacije mošta belih vinskih sort : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Baša, Katarina (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (601,55 KB)
MD5: 75B7627A7DB27EC1E6161CA76269294C
PID: 20.500.12556/rul/2a22b6bd-d26f-498e-ab38-db2b5c73c2ed

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:škropljenje grozdja, zaščitna sredstva, mošt, rebula, kemijska sestava mošta, vinske kvasovke, hranilne snovi za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti, kakovost vina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Baša]
Leto izida:2008
Št. strani:XI, 70 f.
PID:20.500.12556/RUL-1249 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.852.05+663.221:663.252.3/.4:543.06
COBISS.SI-ID:3460984 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1483
Število prenosov:374
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of grape spraying and additions of yeast nutrients on the alcoholic fermentation course of white vine varieties : graduation thesis, university studies
Ključne besede:grape spraying, protective agents, musts, rebula, chemical composition of must, yeasts, yeast nutrients, alcoholic fermentation, wines, chemical composition of wine, sensory properties, quality of wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj