Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv škropljenja in dodatkov hranilnih snovi na potek alkoholne fermentacije mošta belih vinskih sort : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Baša, Katarina
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(601,55 KB)
MD5: 75B7627A7DB27EC1E6161CA76269294C
PID:
20.500.12556/rul/2a22b6bd-d26f-498e-ab38-db2b5c73c2ed
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
škropljenje grozdja
,
zaščitna sredstva
,
mošt
,
rebula
,
kemijska sestava mošta
,
vinske kvasovke
,
hranilne snovi za kvasovke
,
alkoholna fermentacija
,
vino
,
kemijska sestava vina
,
senzorične lastnosti
,
kakovost vina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Baša]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XI, 70 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1249
UDK:
634.852.05+663.221:663.252.3/.4:543.06
COBISS.SI-ID:
3460984
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1722
Število prenosov:
395
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of grape spraying and additions of yeast nutrients on the alcoholic fermentation course of white vine varieties : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
grape spraying
,
protective agents
,
musts
,
rebula
,
chemical composition of must
,
yeasts
,
yeast nutrients
,
alcoholic fermentation
,
wines
,
chemical composition of wine
,
sensory properties
,
quality of wine
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj