Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Določitev kontrolnih in kritičnih kontrolnih točk z analizo tveganja v proizvodnji jogurta : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Kozamernik, Mitja
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(550,88 KB)
MD5: F7CAA6E405E92A0E9F015501E2B29966
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
jogurt
,
kontrolne točke
,
kritične kontrolne točke
,
HACCP
,
varna hrana
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kozamernik]
Leto izida:
2008
Št. strani:
X, 70 f. + priloge
PID:
20.500.12556/RUL-123840
UDK:
637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
2319496
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1757
Število prenosov:
180
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Determination of control and critical control points with the risk analysis in yogurt production : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj