izpis_h1_title_alt

Določitev kontrolnih in kritičnih kontrolnih točk z analizo tveganja v proizvodnji jogurta : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Kozamernik, Mitja (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (550,88 KB)
MD5: F7CAA6E405E92A0E9F015501E2B29966

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, jogurt, kontrolne točke, kritične kontrolne točke, HACCP, varna hrana, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kozamernik]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 70 f. + priloge
PID:20.500.12556/RUL-123840 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:2319496 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1242
Število prenosov:124
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of control and critical control points with the risk analysis in yogurt production : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj