izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava sirov v Sloveniji : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Jurca, Urška (Avtor), ID Lavrenčič, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (403,91 KB)
MD5: 88E66C87725284D395822148D1136FC3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, sestava, maščobne kisline, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Jurca]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-123796 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2358408 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1119
Število prenosov:58
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fatty acids composition of Slovenian cheeses : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj