Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Maščobnokislinska sestava sirov v Sloveniji : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Jurca, Urška
(
Avtor
),
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(403,91 KB)
MD5: 88E66C87725284D395822148D1136FC3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
siri
,
sestava
,
maščobne kisline
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Jurca]
Leto izida:
2008
Št. strani:
X, 54 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123796
UDK:
637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
2358408
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1134
Število prenosov:
58
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fatty acids composition of Slovenian cheeses : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj