izpis_h1_title_alt

Količina kalcija v mehkem siru v odvisnosti od pH vrednosti sirnine pred soljenjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Cencelj, Sonja (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (280,02 KB)
MD5: 48FC54D5BD6ACB0A78FE91FA9D6EAF4A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, mlečni izdelki, mehki siri, kalcij, sirnina, pH, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Cencelj]
Leto izida:2010
Št. strani:VIII, 25 f.
PID:20.500.12556/RUL-123702 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2693000 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:474
Število prenosov:42
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Calcium content in soft cheese in relation to pH of curd before salting : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj