Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Količina kalcija v mehkem siru v odvisnosti od pH vrednosti sirnine pred soljenjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Cencelj, Sonja
(
Avtor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(280,02 KB)
MD5: 48FC54D5BD6ACB0A78FE91FA9D6EAF4A
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
mlečni izdelki
,
mehki siri
,
kalcij
,
sirnina
,
pH
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Cencelj]
Leto izida:
2010
Št. strani:
VIII, 25 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123702
UDK:
637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
2693000
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
696
Število prenosov:
55
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Calcium content in soft cheese in relation to pH of curd before salting : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj