izpis_h1_title_alt

Primerjava poteka in vitro fermentacije različnih pektinov ob uporabi inokuluma iz cekotrofov in iz vsebine slepega črevesa kuncev : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Štiftar, Janja (Avtor), ID Kermauner, Ajda (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Lavrenčič, Andrej (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (476,51 KB)
MD5: 8D6AE9669162633C476A66743757E656

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kunci, prehrana živali, škrobn vitro plinski test, vlakninanokulum cekotrifov, cekotrofi, fermentacija, pektini, slepo črevo, inokulum, visokošolske diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Štiftar]
Leto izida:2005
Št. strani:IX, 32 f.
PID:20.500.12556/RUL-123638 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.92.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:1826952 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:696
Število prenosov:75
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of in vitro fermentation of different pectins in inoculum from caecotrophs and from the caecum content of rabbits : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj