Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava poteka in vitro fermentacije različnih pektinov ob uporabi inokuluma iz cekotrofov in iz vsebine slepega črevesa kuncev : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Štiftar, Janja
(
Avtor
),
ID
Kermauner, Ajda
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Komentor
),
ID
Salobir, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(476,51 KB)
MD5: 8D6AE9669162633C476A66743757E656
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kunci
,
prehrana živali
,
škrobn vitro plinski test
,
vlakninanokulum cekotrifov
,
cekotrofi
,
fermentacija
,
pektini
,
slepo črevo
,
inokulum
,
visokošolske diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Štiftar]
Leto izida:
2005
Št. strani:
IX, 32 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123638
UDK:
636.92.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
1826952
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
991
Število prenosov:
87
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of in vitro fermentation of different pectins in inoculum from caecotrophs and from the caecum content of rabbits : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj