izpis_h1_title_alt

Opis in razvrstitev laktobacilov, osamljenih iz kraškega ovčjega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Žitnik, Tina (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Mohar Lorbeg, Petra (Komentor), ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (8,17 MB)
MD5: 416C92B03340245B7AEEECA207A1CAF1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, avtohtoni siri, kraški ovčji sir, mikroorganizmi, identifikacija, fenotipizacija, laktobacili, Lactobacillus paracasei, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Žitnik]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 52 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123573 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1:636.3:579(043.2)
COBISS.SI-ID:3739016 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:673
Število prenosov:68
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Identification and classification of lactobacilli isolated from Karst ewe's cheese : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj