Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Opis in razvrstitev laktobacilov, osamljenih iz kraškega ovčjega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Žitnik, Tina
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Mohar Lorbeg, Petra
(
Komentor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(8,17 MB)
MD5: 416C92B03340245B7AEEECA207A1CAF1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
avtohtoni siri
,
kraški ovčji sir
,
mikroorganizmi
,
identifikacija
,
fenotipizacija
,
laktobacili
,
Lactobacillus paracasei
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Žitnik]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 52 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123573
UDK:
637.1:636.3:579(043.2)
COBISS.SI-ID:
3739016
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
936
Število prenosov:
90
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Identification and classification of lactobacilli isolated from Karst ewe's cheese : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj