izpis_h1_title_alt

Tehnološki postopek izdelave pregrete smetane : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID Rudolf, Špela (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,12 MB)
MD5: 9DBFE379CDB54E3D1711F28DFBE7D4EC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, tradicionalni izdelki, pregreta smetana, tehnologija, Slovenija, magistrske naloge
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Rudolf]
Leto izida:2013
Št. strani:X, 36 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123547 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:3295368 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:674
Število prenosov:74
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Technological procedure of overheated cream (pregreta smetana) production : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj