Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv skladiščenja na kakovost pasteriziranih ohlajenih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Bernat, Irena
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(453,92 KB)
MD5: AF546E0A9079F5A54AC55C9D3E8AEEE0
PID:
20.500.12556/rul/a4f7f6ca-1ac1-49ca-816e-432735832ed5
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gotove jedi
,
polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem
,
čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem
,
antioksidanti
,
ekstrakt rožmarina
,
obstojnost gotovih jedi
,
skladiščenje
,
senzorične lastnosti
,
kemijska sestava
,
oksidacija lipidov
,
mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Bernat]
Leto izida:
2007
Št. strani:
IX, 63 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1228
UDK:
664.91.036.037:621.798:543.61:543.9:579.24
COBISS.SI-ID:
3344248
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1924
Število prenosov:
340
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of storage on quality of pasteurised chilled meals : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ready-to-eat foods
,
meat patties in green bean sauce with mashed potato
,
meat balls in tomato sauce with mashed potato
,
antioxidants
,
rosemary extract
,
shelf life
,
storage
,
sensory properties
,
chemical composition
,
lipid oxidation
,
microbiological quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj