izpis_h1_title_alt

Vpliv skladiščenja na kakovost pasteriziranih ohlajenih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
Bernat, Irena (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_bernat_irena.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem, antioksidanti, ekstrakt rožmarina, obstojnost gotovih jedi, skladiščenje, senzorične lastnosti, kemijska sestava, oksidacija lipidov, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[I. Bernat]
Št. strani:IX, 63 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.91.036.037:621.798:543.61:543.9:579.24
COBISS.SI-ID:3344248 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:681
Število prenosov:222
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ready-to-eat foods, meat patties in green bean sauce with mashed potato, meat balls in tomato sauce with mashed potato, antioxidants, rosemary extract, shelf life, storage, sensory properties, chemical composition, lipid oxidation, microbiological quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj