izpis_h1_title_alt

Vpliv skladiščenja na kakovost pasteriziranih ohlajenih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Bernat, Irena (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (453,92 KB)
MD5: AF546E0A9079F5A54AC55C9D3E8AEEE0
PID: 20.500.12556/rul/a4f7f6ca-1ac1-49ca-816e-432735832ed5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem, antioksidanti, ekstrakt rožmarina, obstojnost gotovih jedi, skladiščenje, senzorične lastnosti, kemijska sestava, oksidacija lipidov, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Bernat]
Leto izida:2007
Št. strani:IX, 63 f.
PID:20.500.12556/RUL-1228 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.91.036.037:621.798:543.61:543.9:579.24
COBISS.SI-ID:3344248 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1637
Število prenosov:321
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of storage on quality of pasteurised chilled meals : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ready-to-eat foods, meat patties in green bean sauce with mashed potato, meat balls in tomato sauce with mashed potato, antioxidants, rosemary extract, shelf life, storage, sensory properties, chemical composition, lipid oxidation, microbiological quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj