Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vinarstvo : predavanja pri izbirnem predmetu Vinarstvo
ID
Košmerl, Tatjana
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(12,47 MB)
MD5: C0626A3AD19156B3CFD77A979848FF5C
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
mikrobiologija vina
,
fermentacija
,
tehnologija vina
,
zorenje na drožeh
,
sestava vina
,
enološka sredstva
Vrsta gradiva:
Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2020
PID:
20.500.12556/RUL-122521
UDK:
663.252
COBISS.SI-ID:
15407107
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
1506
Število prenosov:
573
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj