Podrobno

Vinarstvo : predavanja pri izbirnem predmetu Vinarstvo
ID Košmerl, Tatjana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (12,47 MB)
MD5: C0626A3AD19156B3CFD77A979848FF5C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mikrobiologija vina, fermentacija, tehnologija vina, zorenje na drožeh, sestava vina, enološka sredstva
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2020
PID:20.500.12556/RUL-122521 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252
COBISS.SI-ID:15407107 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:1681
Število prenosov:599
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2020, Vinarstvo : predavanja pri izbirnem predmetu Vinarstvo [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 29 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=122521
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. effect of heat treatments on microstructure and mechanical properties of SLM Ti6Al4V alloy
  2. evolution of microstructure and mechanical properties of UTOPNiCu steel
  3. effect of heat treatment on the microstructure and mechanical properties of the SLM products from maraging steel
  4. effect of heat treatment on mechanical properties and microstructure of PK993 steel
  5. Karakterizacija toplotno obdelanega jekla NICRODUR 400
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. The effect of heat treatment on the interface of 155 PH martensitic stainless steel and SAF 2507 duplex steel in functionally graded AM components
  2. Austenite reversion suppression with deep cryogenic treatment
  3. Influence of heat treatments on microstructure of electron beam additive manufactured Ti-6Al-4V alloy
  4. Influence of inappropriate post weld heat treatment on HAZ hardness of creep resistant steel

Nazaj